Tlačna oprema 2023.

20. hrvatski seminar o tlačnoj opremi

Zagreb, Kongresni centar 'Antunović', 6. srpnja 2023.
0
DANA
0
SATI
0
MINUTE
0
SEKUNDE

Dva desetljeća okupljanja stručnjaka za opremu pod tlakom

Kada smo 2004. godine održali prvi Hrvatski seminar o tlačnoj opremi, vjerojatno nismo ni mogli pretpostaviti kako će taj stručni skup postati jedan od najdugovječnijih koje organiziramo.

Godine su prolazile i mnogo se toga u području opreme pod tlakom promijenilo, a Hrvatska je u srpnju 2013. godine postala punopravna članica Europske unije. Mnogi su problemi u tom području do sada riješeni, no pojavili su se i mnogi drugi, a neki se pak, kao što je to kod nas čest slučaj, redovito pomeću pod tepih.

Upravo je to razlog zašto su potrebni skupovi iz područja opreme pod tlakom - kako bi se raspravljalo o iskustvima, novim rješenjima, dostignućima i ostvarenim projektima i tako zajedno pronašao odgovor na sve poteškoće koje mogu nastupiti.

Novi izazovi neprestano dolaze. O nekima od njih bit će riječi na jubilarnom, 20. po redu Hrvatskom seminaru o tlačnoj opremi, a neki će vrlo vjerojatno biti tema na seminarima u godinama koje dolaze.

 

 

 

Hrvatski seminar o tlačnoj opremi je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2023. - 2024. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 13. listopada 2022. godine, klasa: 131-01/22-01/13, ur. broj: 531-04-2-22-4).

 

**** Sudjelovanjem na skupu obveznici stručnog usavršavanja ostvaruju sedam bodova od čega četiri za regulativu.

Pokrovitelj:

Znanstveno-stručni pokrovitelji:

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: