Tlačna oprema 2022.

19. hrvatski seminar o tlačnoj opremi

Zagreb, Kongresni centar 'Antunović', 12. srpnja 2022.
0
DANA
0
SATI
0
MINUTE
0
SEKUNDE

Okupljamo stručnjake... i tako već gotovo dva desetljeća

Hrvatski seminar tlačnoj opremi tradicionalno je mjesto za okupljanje struke u tom za gospodarstvo važnom području. Naime, oprema pod tlakom predstavlja osnovne elemente energetskih, procesnih i termotehničkih sustava i zauzima drugo mjesto po brojnosti u industriji u zemljama Europske unije. Njezina konstrukcija, proizvodnja, inspekcija i održavanje iznimno su bitni za sigurnost ljudi, materijalnih dobara i okoliša, ali i za ekonomičan rad postrojenja.

Seminar je stoga zamišljen kao mjesto okupljanja stručnjaka iz područja opreme pod tlakom i ostalih zainteresiranih koji su izravno ili neizravno povezani s tim područjem.

 

 

 

Hrvatski seminar o tlačnoj opremi je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2021. – 2022. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 4. ožujka 2021. godine, klasa: 131-01/21-01/2, ur. broj: 531-01-21-3).

 

**** Sudjelovanjem na skupu obveznici stručnog usavršavanja ostvaruju sedam bodova od čega četiri za regulativu.

Pokrovitelji:

Znanstveno-stručni pokrovitelji:

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: