Plinarski forum 2022.

21. plinarski forum

Zagreb, Kongresni centar 'Antunović, 31. ožujka 2022.
0
DANA
0
SATI
0
MINUTE
0
SEKUNDE

Ima li svjetla na kraju tunela?

Dok cijene plina širom Europe lete u nebo, a stručnjaci upozoravaju da nekim zemljama prijete problemi s opskrbom plinom, u isto se vrijeme mnogi okreću od plina kao energenta. Ono što se prije samo par godina činilo kao crni scenariji, danas je postala stvarnost. No, možda budućnost primjene plina ipak nije tako crna kao što sada nekome izgleda i godine koje dolaze pokazat će da je plin ipak odličan prijelazni energent prema nekom bezugljičnom dobu.

U svakom slučaju, o plinu i dalje valja govoriti, raspravljati i itekako razmišljati kada je riječ o opskrbi energijom. S druge strane, ima li u proteklih 20 godina boljeg mjesta za rasprave o plinu, razmjenu iskustava i mišljenja, prikaz novih projekata, tehničkih rješenja i dostignuća od Plinarskog foruma?

 

Plinarski forum je dio Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 2021. – 2022. godine Hrvatske stručno-znanstvene udruge za energetiku, strojarske tehnologije i obnovljive izvore energije (HESO) i tvrtke ENERGETIKA MARKETING (suglasnost Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine od 4. ožujka 2021. godine, klasa: 131-01/21-01/2, ur. broj: 531-01-21-3).

Organizatori:

Medijski pokrovitelji: